ANUNȚ 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitatie publică , a spaţiului în suprafaţă de 33,57 mp cu destinație Cabinet stomatologic și a spaţiului în suprafaţă de 45,91 mp, cu destinația Farmacie, situate în imob

ANUNȚ

 

            În conformitate cu prevederile art. 7 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publica, republicată, astăzi 02.10.2023, se aduce la cunoștință publică anunțul de intenție referitor la elaborarea urmatorului proiect de acte normativ:

 

1.      Proiect de hotărâre  privind aprobarea închirierii prin licitatie publică , a spaţiului în suprafaţă de 33,57 mp cu destinație Cabinet stomatologic și a spaţiului în suprafaţă de 45,91  mp, cu destinația Farmacie, situate în imobilul Clădire Dispensar Uman, aparţinând domeniului privat al comunei Căianu, jud. Cluj, identificate prin CF 50215

 

Conform art. 7 alin. (2)Anunţul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoştinţa publicului, în condiţiile alin. (1), cu cel puţin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de către autorităţile publice. Anunţul va cuprinde: data afişării, o notă de fundamentare, o expunere de motive, un referat de aprobare privind necesitatea adoptării actului normativ propus, un studiu de impact şi/sau de fezabilitate, după caz, textul complet al proiectului actului respectiv, precum şi termenul-limită, locul şi modalitatea în care cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ.

 

Proiectul de hotărâre mai sus menționat urmează a fi supui analizei, avizării și adoptării Consiliului Local Căianu, după 30 de zile lucrătoare de la publicarea acestui anunț.

Începând cu data de 02.10.2023, persoanele fizice sau juridice interesate pot trimite propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normaltiv și se  depun în scris la Registratura Primăriei comunei Căianu,  până în data de 23.10.2023.